Sommarboken får i år en digital kostym. Tre program kommer att sändas på You tube och alla mellan 8 och 12 år får vara med.

På grund av Covid-19-pandemin har Åsele bibliotek valt att göra Sommarboken 2020 helt i digital form. Tre Youtube-videos kommer att finnas tillgängliga allt eftersom sommaren går. Länkar till dessa kommer att finnas på Åsele biblioteks Instagram och Facebook.

Tidigare somrar har Sommarboken genomförts i samarbete med fritids i Åsele. Vi har haft jättekul tillsammans på skolgården, nu får vi ha kul tillsammans digitalt i stället. Den digitala varianten av Sommarboken gör att även Fredikas barn kan att ta del av Sommarboken i år, det tycker vi på biblioteket känns mycket bra!

Går du på fritids i sommar kommer du att få Sommarbokenprylar av dina pedagoger, går du INTE på fritids kan du komma till biblioteket så får du också Sommarbokenprylar.

I första avnittet kommer det vara en tipsrunda. Kupong till denna får du som är på fritids av pedagogerna, för dig som inte går på fritids finns det kuponger att hämta på biblioteket eller så skriver du på ett vanligt papper.

Senast klockan 9:00 dessa datum kommer avnitten av årets Sommarboken finnas att se:

18 juni          2 juli          13 augusti

SB_affisch20_liggande_460w.jpg