Vår nya Åsele Nu är byggd på ny teknik och fokuserar på aktuell information. Vi kommer fortsätta bygga på denna sida med hjälp av önskemål och förslag från er besökare. På startsidan hittar ni det senaste från innevånarna i Åsele inte bara via kalender- och nyhetsinlägg via administrationen på denna sida utan även från andra flöden i Åsele.

Om ni registrerar er har ni möjlighet att lägga in i kalendern och skriva artiklar. Ni kan också ansöka om att bli moderator genom att skicka ett meddelande via länken längst ned på sidan “Åsikter och förslag”.

Ni ansvarar själva att era inlägg är korrekta och inte innehåller påhopp, otrevligheter eller bilder ni inte har rättigheterna till. Alla inlägg kopplas till era IPnummer.

Från början kommer era inlägg publiceras direkt och kontrolleras i efterhand. Om inläggen inte följer sunt förnuft med en god ton ändras detta fördelaktiga förfaringssätt och inläggen granskas innan dom publiceras, vilket innebär en fördröjning på några timmar upp till en dag.

Längst ned på sidan finns en länk att klicka på om ni vill skicka ett meddelande till administrationen med åsikter och förslag som kan utveckla sidan. Låt oss göra denna sida till vår sida med information från Åselebor till Åselebor.