Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • Marknadsskallet 2022! juni 26, 2022
  Obs! Anmälningstiden till rallylydnadstävlingarna under Åsele Marknad har förlängts! Passa på att anmäla du också! Välkomna !  
  Editor
 • Examen på vårens valpkurs! juni 23, 2022
  Ikväll avslutades vårens valpkurs men Barbro som instruktör. Duktiga valpar med respektive ägare fick ”leka” lite ute på appellplanen. Nu önskar vi alla lycka till med att fortsätta träningen med Barbros goda råd i  minnet.  
  Editor

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

 • Tävlingsprogrammet maj 6, 2022
  Fyll din kalender med alla tävlingar du ska ställa upp i sommar. Tävlingsprogrammet är klart, självklart kommer programmet kompletteras under säsongen om nya tävlingar dyker upp. Klicka på länken längst till höger i menyn.
  Magnus Hedberg
 • Golfserveringen 2022 maj 6, 2022
  ”Köket”, en lunchrestaurang i centrala Åsele, håller öppet alla dagar kl 10-21 ibland bemannat och övrig tid självservering. Sommarcafé varje onsdagkväll. Välkommen Lisa med personal
  Magnus Hedberg

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång