Redaktionen: Som ni kanske märkt har vi haft problem med kalendern, men nu bör den fungera som den ska. 

Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Hjälp Åseles musik och riksteaterförening

Hej! du som är medlem i Åseles musik och riksteaterförening har genom den här enkäten möjligheten att påverka det framtida kulturella utbudet. Du som inte är medlem- bli medlem! Så kan du också påverka! Vi tackar för er hjälp i förväg och...

läs mer

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • Snart dags! maj 31, 2020
  Nu är det snart dags för klippning av appellplanen och batteriet ska monteras efter vintervilan. I och med det varma vädret växer gräset så man riktigt kan höra det!
  Editor
 • Kurskväll! maj 27, 2020
  Under tisdagskvällen var det fullt på klubbens parkering. Två kurser pågick samtidigt , valp-och vardagslydnadskurserna, men med våra stora utrymmen är det inget problem! Onsdagar är Nose Work kursen igång och söndagar personspår.
  Editor

RSS Nyheter Åsele IK

 • Löpning april 10, 2020
 • Information från Gymnastiksektionen mars 30, 2020
  Hej alla deltagare! Under rådande omständigheter som nu sker i världen och i våra samhällen så har gymnastiksektionen beslutat att våra gruppträningar slutar för terminen. Deltagaravgiften blir reducerad till 450 kr som tidigare var 600 kr / akt..

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång