Redaktionen: Som ni kanske märkt har vi haft problem med kalendern, men nu bör den fungera som den ska. 

Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

  • Distriktets hemsida juli 1, 2020
    Vårt Distrikt, Övre Norrlands distrikt av Svenska Brukshundklubben, har länge saknat en fungerande hemsida men nu är denna brist på gång att åtgärdas. Sidan är under uppbyggnad och och Du kan nå den genom att gå in under fliken Organisation på vår hemsida. Där finns en länk till distriktets hemsida.
    Editor
  • Till Minne av Irma Malmbo. juli 1, 2020
    En av klubbens grundare tillika hedersmedlem, Irma Malmbo har avlidit. Irma var en av dom som startade Åsele Brukshundklubb och vid den nybildade klubbens allra första styrelsemöte i maj 1973 invaldes Irma i styrelsen som revisor. Den posten innehade hon i många år och skötte med den äran. Senare tog hon över festkommitte´n tillsammans med […]
    Editor

RSS Nyheter Åsele IK

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång