Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • Vårens kurser! mars 4, 2023
  Vårens kurser startar i maj/början av juni. Medlemskrav på samtliga kurser. Anmälan till Ordforande@aselebhk.se Kursavgift: 600 kr Medlemsavgift: 550 kr Se vidare under fliken kurser!!  
  Editor
 • Årsmötet avklarat! februari 24, 2023
  Klubbens 50-onde årsmöte är nu avklarat och det var välbesökt vilket är glädjande. Roger Sandström höll som vanligt i klubban och dagordningen avverkades snabbt. Styrelsen omvaldes förutom PR/Info där Lisa går in. Lisa ansvarar ju för klubbens Facebooksida så det var en lätt nyval. Lite högtidligt blev det när Malin Vestman fick ta emot SBK:s […]
  Editor

RSS Nyheter Åsele IK

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

 • Årsmöte 2023 mars 14, 2023
  Tisdag 28 mars klockan 18:30 träffas vi på Kulturhuset. Sedvanliga handlingar. Vi bjuder på fika! Välkomna /Styrelsen
  Magnus Hedberg
 • Medlemsfakturor för 2023 februari 28, 2023
  Fakturorna skickas ej ut. De finns nu upplagda under MinGolf. Logga in på Min Golf Se fliken -obetalda fakturor Se även bifogad länk hur betalning ska göras Via denna länk kan ni se en instruktionsvideo hur själva betalningen går till. >>
  Magnus Hedberg

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång