Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • STUDIECIRKEL PÅ GÅNG! januari 19, 2022
  Styrelsen startar verksamhetsåret med att inbjuda ALLA till studiecirkel som utgår från Fredrik Steens bok ” Konsten att kommunicera med hundar” Cirkel planeras att starta i slutet av februari till en kostnad av 500 kr inklusive bok. OBS! Inget medlemstvång! Max antal deltagare är 12 st så först till kvarn! Vid mindre än 5 deltagare […]
  Editor
 • ÅRSMÖTE 2022 januari 4, 2022
  Snart är det dags att summera det gångna året och personlig kallelse till Årsmötet har via meil gått ut till alla medlemmar. Om Du INTE nåtts av kallelsen meddela sekreteraren,sekreterare@aselebhk.se Årsmöteshandlingar kommer att finnas här på hemsidan under rubriken Dokument senast 7 dagar innan årsmötesdatum. Ta chansen nu att påverka, kom på mötet och lägg […]
  Editor

RSS Nyheter Åsele IK

 • Skidträning och Skidkul januari 17, 2022
  Äntligen drar skidkul igång - också nytt för i år - skidträning! Skidkul riktar sig mot yngre barn, ca 5-9 år som vill ha roligt på skidor. Uppväxlingen till skidträning vänder sig mot un..
 • Skidor januari 17, 2022

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

 • Ytterligare 9 utslagsplatser januari 19, 2022
  Vi arbetar ständigt med utveckling av vår bana och klubb. En nyhet till årets säsong är 9 nya utslagsplatser vilket skapar en nya utmaningar även andra varvet. Vi ser fram emot er feedback när säsongen kommit igång.
  Magnus Hedberg
 • Sponsorer 2022 januari 19, 2022
  Vi vill tacka fjolårets sponsorer och hoppas ni vill visa upp ert företag på golfklubben samtidigt som ni hjälper vår verksamhet även under säsongen 2022. Arbetet med årets sponsorer har påbörjats. Förutom traditionella erbjudande som hålsponsor, skyltar, pris-/tävlingssponsor etc kan vi självklart ta fram skräddarsydda lösningar efter era önskemål. Är du intresserad av att hjälpa klubben med […]
  Magnus Hedberg

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång