Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

februari 2020

mars

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Ändrad plats

Åsele Sportfiskeklubbs årsmöte 21 februari klockan 19.00 är platsen där vi håller mötet på flyttat från kaffestugan till TEGELBACKSGÅRDEN! Kaffestugan var redan bokad det datum vi har årsmötet därav så blev lokalen flyttad. Sprid detta...

läs mer

Åsele Videoteknik

Åsele Videoteknik som ursprungligen var en del av Hembygdsföreningen har de senaste åren byggt sin verksamhet på Arbetsförmedlingens behov av platser för de som behöver arbetsträna. Tyvärr har dom under 2019 inte haft några att skicka och därför har videoteknik inte längre någon bemanning.

läs mer

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • I lampans sken…. februari 17, 2020
  Äntligen tillät vädret utevistelse och ikväll fick ungdomarna träna lite lydnad i gatlyktornas sken. Då vi inte kan vara på klubben p.g.a. vattenskadan håller vi till i Studiefrämjandets lokal. Kommunhusets stora parkering passar bra att träna på och ikväll var det också ett underbart väder! nästa träff blir efter sportlovet.  
  Editor
 • Rallylydnad på G i klubben! februari 8, 2020
  Åsele BHK har tagit ett nytt steg i utvecklingen av verksamheten i klubben. Styrelsen har beslutat att satsa på rallylydnad då lydnadstävlingarna ser ut att minska när det gäller  tillgång till domare samt även minskat antal deltagare. Ansökan är nu inskickad för att arrangera rallylydnad under Åsele sommarmarknad. För att kunna genomföra rallylydnadstävlingar måste klubben […]
  Editor

RSS Nyheter Åsele IK

 • Mössor februari 6, 2020
  Nu har äntligen mössorna kommit, och finns att köps på plats på kansliet till en kostnad av 200:-
 • Här kan du se status på skidspåret januari 21, 2020
  https://www.skidspar.se/vasterbotten/asele/asele-centrum

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

Kommunfullmäktige

Livestreaming av kommunfullmäktiges möten. 

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång