Redaktionen: Som ni kanske märkt har vi haft problem med kalendern, men nu bör den fungera som den ska. 

Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Besök hembygdsområdet i sommar!

Öppet i alla hus varje vardag 8 juni - 7 augusti klockan 12:00-15:00, samt även lördag och söndag 4-5 juli och 11-12 juli samma tider. Den 4 och 5 juli samt 11-12 juli är det också mattutställning och försäljning av Åsele...

läs mer

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • Terminsavslutning i vackert väder! juni 3, 2020
  Under måndagskvällen avslutades ungdomsaktiviteterna för denna termin. Ungdomarna fick prova på Trick Dog under Evas ledning och det verkade både ungar och hundar tycka om. Kvällen avslutades med korv-och mashmallowsgrillning. Nu väntar ett långt sommarlov och förhoppningsvis ses vi alla till hösten igen!  
  Editor
 • Snart dags! maj 31, 2020
  Nu är det snart dags för klippning av appellplanen och batteriet ska monteras efter vintervilan. I och med det varma vädret växer gräset så man riktigt kan höra det!
  Editor

RSS Nyheter Åsele IK

 • Gå bingo juni 2, 2020
  Det går även att köpa brickor under dessa måndagar på dagtid mellan 13-16. Det är en ny sträcka som kommer att gå genom "kansli - bredviksskogen/moskogen - bofinksvägen - fågelstigen - kansli" karta kommer att sitt uppe vid kansliet också.
 • Löpning april 10, 2020

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång