Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • Studiecirkel på gång! RÖSTA! november 10, 2021
  Nu har hösten övergått i vinter så uteaktiviteterna är begränsade. Då passar det väl bra med en studiecirkel som kan förbereda vägen för kommande säsong? Vad skulle DU vilja lära dig mer om? Gå in på klubbens facebooksida och rösta!! Klicka på länken nedan: https://www.facebook.com/AseleBrukshundklubb
  Editor
 • Snart dags för årsmöte och val till ny styrelse! november 9, 2021
  Ja, tiden går fort när man har roligt! Snart är det dags att kalla alla medlemmar till årsmöte som enligt stadgarna ska hållas  under perioden 10-28 februari och fastställt datum för årsmötet delges medlemmarna före 1 januari 2022.  Innan årsmötet ska förslag till ny styrelse ha inkommit från ER medlemmar! I år ska en ordförande […]
  Editor

RSS Nyheter Åsele IK

 • ÅIK’s Aktiva Julkalender 2021 november 25, 2021
  Snart nalkas julen, och med julen även julkalender! Nu säljs startkort för att delta i denna aktiva julkalender där du genom att varje dag aktivera dig har möjlighet att delta i utlottningen av en en Garmin Instinct pulsk..
 • Juldagslotteri november 25, 2021
  Juldagslotteri Lottpris 50kr/st Antal lotter 1000st 1:a pris 12000kWh 2:a pris Samsung Tv 55" 3:e pris Smartahem ljud 4-10:e pris 1st startkort Åsele-nappet Dragningen sker på Juldagsmatchen på ishallen. Försäljningsst..

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

 • Välkomna på höstmöte november 8, 2021
  Tisdag 23 november kl 18:00 på Kulturhuset Ärenden enligt stadgarna.
  Magnus Hedberg
 • Skynda att anmäla dig till gröntkortkurs med Max juni 29, 2021
  Den 10 – 11 juli (lördag-söndag) besöker PGA PRO Max Segersten Åsele Golfklubb och genomför gröntkortkurs. Ta chansen och anmäl dig så fort som möjligt till Maggan Hansson 070-217 09 67 eller via mail maggans.hansson@gmail.com
  Magnus Hedberg

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång