Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • GOTT NYTT ÅR tillönskas alla medlemmar! december 31, 2020
  Editor
 • HUNDUNGDOMAR-SE HIT! december 20, 2020
  En medlemsavgift – tre medlemskap I år kan Sveriges Hundungdom ge sina medlemmar över 18 år en riktigt härlig julklapp! Från och med 2021 får alla ett tredje medlemskap ”på köpet” i den länsklubb där de bor. Så för samma medlemsavgift får nu alla medlemmar i Sveriges Hundungdom mellan 6 och 25 år, tre medlemskap […]
  Editor

RSS Nyheter Åsele IK

 • Skidkul januari 13, 2021
 • ÅIK 100 november 20, 2020
  STORLEKAR OCH PRIS! MAIL HÄR!eller kansli@aseleik.nu

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

 • ”Marknadsgolfen” juli 2, 2020
  Torsdag 16 juli kl 10:00 Anmäl er via ”Min golf”. Skynda er att anmäla, max 52 spelare. Kom ihåg att hålla avståndenVälkommen
  Magnus Hedberg
 • Nu kör vi inlandsgolfen! juni 25, 2020
  Anmälan göres i GITTävlingen är upplagdEv funderingar hör av erMaggan
  Magnus Hedberg

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång