Redaktionen: Som ni kanske märkt har vi haft problem med kalendern, men nu bör den fungera som den ska. 

Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • Lyckad premiär i ruskväder! augusti 5, 2020
  Ikväll gick starten för höstens Öppet Hus kvällar och trots ett ihärdigt regnande kom det mycket folk till klubben för att träna, träffas och umgås med varandra och med hundarna. Kvällens tema var Agility och Barbro hade satt upp en bana som alla fick prova på! Vi får hoppas att nästa onsdag ska solen skina […]
  Editor
 • På gång i klubben! juli 29, 2020
  Tros den ovanliga sommaren så händer det saker och ting i klubben! Några medlemmar åker ut och tävlar både i Nose work och rallylydnad med stor framgång. Det är med stolthet som vi ser resultatlistorna med klubbens namn i och vi får hoppas att även lydnaden och bruksproven kommer igång. I augusti drar ungdomsaktiviteten i […]
  Editor

RSS Nyheter Åsele IK

 • Köttlotteri dragningen juli 17, 2020
  Nu är köttlotteriet avslutat och vinnare blev lott nr 15, Lotta Eriksson. Stort grattis och hoppas det smakar väl.
 • Löpning april 10, 2020

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång