Kalender

Denna kalender kan alla använda och alla kan lägga upp evenemang. Allt man behöver göra är att registrera sig via knappen nedan. När ett nytt evenemang läggs upp publiceras det samtidigt som en moderator kontrollerar att inlägget inte inehåller något olämpligt. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Inget evenemang hittades!

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång

Artiklar

Här lägger vi alla upp artiklar/nyheter om vad som händer och vad som ska hända i Åsele. Nyheterna från företag, föreningar, kommunen eller bara “vanliga” människor. Information från Åselebor till Åselebor.

Vill du skriva något, registrera dig och börja skriv. Allt som läggs upp kontrolleras av en moderator. Glöm inte att författaren ansvarar för att innehållet är korrekt och följer de lagar och regler som gäller kring bilder och texter.

Nyheter

RSS flöden från andra lokala hemsidor. Självklart kan vi koppla in ytterligare källor men det förutsätter att det finns ett RSS flöde. Skicka bara ett meddelande via “Åsikter och förslag” längst ned på sidan.

RSS Nyheter Åsele Brukshundsklubb

 • Nose Work tävling! september 27, 2020
  I strilande regn genomfördes årets Nose worktävling på vackra Trillen.  Domaren Bibbi Sondell fick dela ut 15 diplom till glada deltagare. Totalsegrare blev Marie Jakobsson med Drutten, silvret gick till Annica Blom med Delta och bronset hamnade i grannbyn genom Ingela Lindberg och Saga. Domarens pris fick Johanna Basth med Yatzy från Strömsunds BHK med […]
  Editor
 • Höstaktiviteter på gång! september 20, 2020
  Nu är hösten här på riktigt och blommorna vid infarten har bytts ut mot enris och rönnbär. Öppet Hus kvällarna pågår ännu, rallylydnaden fortsätter några kvällar till och till helgen arrangeras Nose Work tävlingar på festplatsen Trillen. Den 4/10 examineras våra rallylydnadsskrivare vid en träningstävling med domaren Linda Landby Nordmaling som examinator. Klubbens egna medlemmar […]
  Editor

RSS Nyheter Åsele IK

 • THK/Skridskoskolan september 24, 2020
  Planerad start måndag 5 oktober kl 16.30 - 17.45 På grund av Covid-19 så gäller det tyvärr nya regler för i år. Dels så har vi en mera öppen start, så att alla inte kommer in i ishallen samtidigt. Sedan måste alla ha bytt om hemma, då inga omklädn..
 • Jogga, lunka, gå! augusti 26, 2020

RSS Nyheter Åsele Golfklubb

 • ”Marknadsgolfen” juli 2, 2020
  Torsdag 16 juli kl 10:00 Anmäl er via ”Min golf”. Skynda er att anmäla, max 52 spelare. Kom ihåg att hålla avståndenVälkommen
  Magnus Hedberg
 • Nu kör vi inlandsgolfen! juni 25, 2020
  Anmälan göres i GITTävlingen är upplagdEv funderingar hör av erMaggan
  Magnus Hedberg

Användarinformation

Hur vi använder denna sida

Åsikter och förslag

Curabitur quis dui volutpat, cursus eros elut commodo elit cum sociis natoque penatibus

Vi hjälper till att hålla Åsele Nu igång