Sök:
 |  Fotoalbum  |  Anslagstavla  |  Resor o Transporter  |  Nyheter  |  Forum  |  Kalender  |  Kontakt  | 
   :: START 
   :: Åsele 
   :: Åsele Kommun föreningsregister 
   :: Åsele Byar 
   :: Åsele Marknad 
   :: Sevärdheter & Utflykter 
   :: Åsele hembygdsområde 
   :: Länkar 
   :: Tips/kontakt 
   :: Bion i Åsele 
   :: Musik o Teater 
   :: Fiske Lars 
   :: Karta 
   :: Filmer 

Väder Åsele

Fotoalbum
Klicka för att gå till fotoalbum Aktiviteter
Webbkamera

« Visa avdelningar
 Nytt inlägg   Ändra / Ta bort inlägg 

Sida 1 av 5 
1234
»
2019-01-18 22:56
Svar på epabråket
Hejsan allihopa :D då det inte lönar sig att sitta å gnälla anonymt på internet så får de som har frågor om epor å dess förare gärna prata med oss då vi blir jäkligt less på de som jämt och ständigt ska gnälla på epor. Det är inte svårt då vi står still och pratar ganska ofta eller så kan ni bara försöka stoppa oss eller skriva här. Och jag vet att de allra flesta epa raggare är emot alkohol och droger i trafiken och själv som sbf medlem stämmer jag ett automatiskt avtal om att vara emot alkohol eller droger i trafik vilket jag är. Välkomna att reda ut detta med oss MVH Byström med flera
Namn: Gustaf Byström
»
2019-01-18 22:45
Svar på Göran
Du tror inte folk kan vara less dig så att de gör de bara för att jävlas? Jag vet då en stor del folk som är less/rädd dig p.g.a hot m.m. Har själv upplevt samtal där jag blivit varnad för att inte åka till bilprovningen då du hotat nån där. Du har även erkänt att du skrämt iväg väldigt många därifrån å de tror ja säkert med tanke på hur du hotar. Kan tillägga att det säkerligen inte är någon epa raggar som tänt på din bod då de bara vill ragga och snacka med andra raggare, jag tycker du ska tacka epa raggarna då det vara en epa raggare som ringde 112 och sa att din bod brand och om han inte gjort de vad hade hänt då? Hade det spridits till huset eller? Mycket möjligt enligt mig
Namn:
»
2019-01-18 13:41
Svar till Göran
Du grinar över att eporna lever om så mycket så du inte kan sova och att du får konsekvenser på jobbet för det?? Men sist jag kollade så är det på helgen det är folk ute på byn, och om jag inte har fel jobbar du inte helg utan spenderar stora delar av din tid på pizzan eller någon snödriva mellan ditt hem och pizzan??

Bilprovningen har varit en mötesplats i många år, och kommer fortsätta att vara det även hur mycket du pustar och blåser.

Ge dig nu innan fler än eparaggarna blir arg :)


Namn:
»
2019-01-18 11:19
Svar till Göran
Förstår att det är irriterande när man inte kan sova, oavsett anledning.
Epatraktorer, hundar som skäller, festande ungdommar/vuxna på fredagkvällar osv.
Själv jobbar jag så hårt och så många timmar/ dygn att jag hör inte ens när mina hundar skäller på räven om natten. Och det 40 meter från sovrumsväggen.
Men alla är vi olika.....
Men som tidigare skrivits så har du nu gått förlångt med dina uttalande här!. Min dotter kör Epa, och därmed en av dom du anklagar. Som tonårsföräldrar kan man inte alltid ha koll på allt som sker även om man så skulle vilja. Tänker dock absolut inte förbjuda min dotter köra epa för att du inte kan sova. Jag tror inte att det är hon som kör vid bilprovningen så din nattsömn störs, men jag kan ju självklart inte vara 100 % säker på det.
Om hon skulle göra det så får du gärna ringa mig 0702129777, så ser jag till att det inte sker igen. Och gör det innan du lägger ut hot här mot mig och min dotter.
Förövrigt så får du gärna komma till sörstrand och ragga runt mitt hus, hur mycket du vill.
Men först bör du skaffa ett körkort och en bil. För annars bryter du mot lagen!

Mvh Emil

Namn: Emil Niklasson
»
2019-01-18 10:45
Göran...
Tycker att du har en väldigt omogen attityd mot ungdomar, jag tycker du bör tänka över hur du agerar och beter dig först. Att mordhota och hota dem med en massa olika saker som t.ex. 'ta lagen i egna händer' eller hamna där man får 'gratis bostad och mat resten av livet'. Det är kanske inte det smartaste om man sedan vill begära skadestånd av dem.

Vill du inte bli skadeståndsskyldig själv kanske du bör tänka efter en gång extra innan du kastar ut hot offentligt :)

MvH en rädd A-traktorförare
Namn:
»
2019-01-18 10:43
Svar till Göran och alla eparaggare
Göran, jag tycker du ska tänka en extra gång när du sitter och hotar helt öppet som du gör. Du har redan avslöjat vem du är. Dvs både ungarna och deras föräldrar vet det. Vore jag du skulle jag bara bli tacksam om föräldrar till ungdomarna som är ute och kör epa inte anmäler dig för hot och förtal. Du drar alla över en kam och du påstår att någon av dessa ska ha eldat upp en skjul som varit ditt? Du har gått över gränsen! Sen får du fundera en extra gång när du påstår att du tappat inkomst just pga dessa epor. Åsele har haft epor i alla världens tider, det är inget nytt. Har du nyss flyttat hit kan jag förstå att du inte vet detta. Men underligt nog är du den första som rent tappat arbetsinkomst pga av detta? Du får förlåta men det låter inte troligt... Dessa ungdomar kör på kvällarna. Och du blir störd. Ska jag gissa att du jobbar 7-16? Kan nämna att min man arbetar skift och klarar ändå det här "problemet" du anser finnas. Igen, det låter inte troligt att ungdomarna ska vara grunden till dina problem.
OM det dyker upp ett problem - ta det med BERÖRD person, direkt det händer! Det gäller alla. Kan den här diskussionen ha ett slut nu? Tack!
Namn: Mamma.
»
2019-01-17 22:17
Svar på epor
Det är väl säkert någon epa idiot som elda ner min bod vid bilprovning
Namn: Göran
»
2019-01-17 22:02
Svar på epor
Hör jag en epa vid bilprovningen i åsele får det fan va någ ...nu så får jag gratis husrum och mat resten av mitt liv...det finns folk som ska upp och jobba epa föräldrar ni måste ha mer förstånd än detta..vill ni att jag ska gå så långt att ni själva står och betalar till mig som skadeståndskyldig
Namn: Göran
»
2019-01-17 20:13
Svar på epor
Hej jag kan förstå alla som irriteras på epa körningen som sker på natten.
Jag önskar själv på det att det blir ett slut på detta för det finns folk som ska upp och jobba..Till exempel vid bilprovningen. jag ska upp kl 6 morgonen det går inte om epa raggare är där..men vi kan väl vända på saken jag går ut och tar ert regnr så jag vet vart ni bor och sen skaffar jag ett gäng med bilar och snurrar vid erat hem..få se om ni tycker det är okej..Och jag har fundera på att fakturera epa folket för förlorad arbetsinkomst...
Namn: Göran
»
2019-01-15 10:45
A-traktorförare
Alkohol och droger? Tror du att någon är nog dum att sätta sig bakom ratten på en A-traktor som man har kämpat och arbetat för att köpa? Den ända drog/rattfylla i Åsele som jag vet om så är det vuxna personer som har kört en vanlig person bil.
Om du gå in på folkbladet så finns det en artikel där.

Ska vi som kör A-traktorer anta att alla bilister är påverkad av något slag efter som att det har hänt en gång tidigare? NEJ just det, dra inte alla över en kant!

Jag skulle vilja se en källa på att en A-traktorförare har kört påverkad. Eller är det något rykte som du har hört? Eller har du kanske hittat på det själv för att ha en anledning att hata på A-traktorförare?

Till dig som skriver anonymt, vi skulle gärna vilja ta kontakt med dig och svara på alla dina frågor och rykten!

MVH En Eparaggare från åsele!
Namn: Amandus Edström
Sida 1 av 5 
1234

Beauty & nail salon - Lizzy´s
Större än vanligt ...
Vandrarhem - Konferenser - Fiske & Jakt - Utflykter - Paket
Företagarna
Åsele Wärdshus
Åsele Camping - Adventure Home
Whålstedt´s Måleri & Städ
Åsele Bild & Videoteknik
Maggans Ekonomitjänster
Vi finns som ditt stöd...

Stiftelsen ÅseleHus
Åsele Radio & Tv- Center
  Åsele.NU © 2019 - info@asele.nu Design o teknik - EZIT